torsdag 11 februari 2016

Februariutmaningen dag 11 av 29


Nu är det dags för ett av månadens enklaste teman, eftersom jag bara har en doft som passar in på det. Dagens tema är "En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut" och den enda parfymen som jag har två flaskor av är Burberry - Brit Summer for Men.

Anledningen till att jag har köpt två flaskor av den här doften är att den var en sommarutgåva som bara tillverkades en gång, så när de flaskorna är slut kommer det inte att tillverkas fler. Den lanserades 2012 och direkt när jag testade den för första gången så blev jag förälskad i den. Då jobbade jag i parfymavdelningen på Åhléns och vi hade den på rea, så då passade jag på att använda min personalrabatt och fick den väldigt billigt. Sen tyckte jag om den mer och mer för varje gång jag använde den, så då klickade jag hem en flaska från internet också för att jag var rädd att min flaska skulle ta slut eftersom jag använde den så ofta.

Nu har jag väldigt många fler parfymer att välja mellan, så nu blir det tyvärr inte av att jag använder den lika ofta längre. Därför känns den här extraflaskan ganska onödig nu, men samtidigt är det skönt att veta att jag har en extra ifall den nuvarande skulle gå sönder.

Burberry Brit Summer for Men har en doft som både är frisk och fräsch samtidigt som den har en spännande mix av trä, vetiver och patchouli som gör den lite mörkare och ger den en känsla av kryddighet. Idag känner jag dessutom en ganska tydlig doft av ros som jag inte har lagt märke till förut. Hållbarheten på huden är fenomenal och den sitter kvar hela dagen på mig. Nu när jag har den på mig så känner jag att jag måste börja använda den oftare igen!

Doftnoter: Mandarin, grapefrukt, bergamott, ingefära, gröna noter, patchouli, cederträ, vild ros, vetiver, mysk, tonkaböna och mahogny.

Inga kommentarer: