lördag 13 februari 2016

Februariutmaningen dag 13 av 29


Dagens tema är "Den fulaste flaskan i din samling" och jag tycker ärligt talat inte att någon flaska i min samling är jätteful. Det finns många flaskor ute på marknaden som är fruktansvärt fula, men jag har ingen av dem. Så jag får helt enkelt välja den som jag tycker ser billigast ut och då blir det Paris Hilton for Men.

Anledningen att jag valde just denna är för att det blåsvarta mönstret är ett klistermärke och på nära håll ser det väldigt billigt ut... Samt att korken är väldigt plastig... Det är som sagt ingen ful flaska, men jag måste ju välja någon.

Doften är en väldigt syntetisk mango med en lite lätt kryddig touch. Det är en linjär doft som inte förändras någonting under dagen. Den är ok om man inte har något emot syntetiska dofter och när jag köpte den för några år sedan tyckte jag att den var ganska bra. Då hade jag inte lika många dofter i min samling och jag tyckte att den kändes somrig och semesteraktig. Nu tycker jag däremot att den bara känns billig och syntetisk och jag använder den aldrig längre. (Den är dessutom väldigt billig, så man kan ju inte förvänta sig så väldigt mycket mer av varken flaskan eller doften.)

Doftnoter: Mysk, grapefrukt, rosépeppar, citron, fikonblad, mango, salvia, enbär och cederträ.

Här är de tidigare inläggen i Februariutmaningen:
Info om utmaningen och alla 29 teman
Dag 1 av 29: Den äldsta flaskan i samlingen
Dag 2 av 29: Den nyaste flaskan i samlingen
Dag 3 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn
Dag 4 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn
Dag 5 av 29: En doft som du tycker är romantisk
Dag 6 av 29: En doft som du tycker är sexig
Dag 7 av 29: En doft som du tycker är mysig
Dag 8 av 29: En doft som du tycker är glad
Dag 9 av 29: En doft som du använder alldeles för sällan
Dag 10 av 29: En doft som du använder väldigt ofta
Dag 11 av 29: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut
- Dag 12 av 29: Den snyggaste flaskan i din samling

Inga kommentarer: