torsdag 18 februari 2016

Februariutmaningen dag 18 av 29


Dagens tema är "En doft som påminner om din barndom". Då valde jag att plocka fram Aqua Oriens från Van Cleef & Arpels som har en doft som påminner mig om glassarna Päronsplitt och Piggelin blandat med en vacker kaprifoldoft. Så fort jag känner den här doften så tänker jag mig tillbaks till när jag var liten och åt Piggelin och kände doften från kaprifolbusken som växte mot vårat garage. Mer beskrivning än så känner jag inte att den här doften behöver, för det är precis så jag tycker att den doftar. Tyvärr så tillverkades den bara i en omgång 2012, så den är väldigt svår att få tag på nu. Därför är jag väldigt glad att jag har en flaska.

Doftnoter: Lime, päron, osmanthus, apelsinblom, kaprifol, mysk och amber.

Här är de tidigare inläggen i Februariutmaningen:
Info om utmaningen och alla 29 teman
Dag 1 av 29: Den äldsta flaskan i samlingen
Dag 2 av 29: Den nyaste flaskan i samlingen
Dag 3 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn
Dag 4 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn
Dag 5 av 29: En doft som du tycker är romantisk
Dag 6 av 29: En doft som du tycker är sexig
Dag 7 av 29: En doft som du tycker är mysig
Dag 8 av 29: En doft som du tycker är glad
Dag 9 av 29: En doft som du använder alldeles för sällan
Dag 10 av 29: En doft som du använder väldigt ofta
Dag 11 av 29: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut
Dag 12 av 29: Den snyggaste flaskan i din samling

Inga kommentarer: