lördag 20 februari 2016

Februariutmaningen dag 20 av 29


Oj, jag höll på att missa att lägga upp dagens inlägg... Men här kommer det! Dagens tema är "En riktigt bra designerdoft" och det visste jag redan när jag hittade på den här utmaningen att jag då skulle välja Dior Homme Intense.

Den här doften har jag bloggat om tidigare och jag är väldigt nöjd med den beskrivningen jag skrev då. Så jag kopierar in några delar av det inlägget här nedanför och så kan ni hitta hela inlägget här om ni vill läsa det.

"...en parfym som värmer upp de svalare sommarkvällarna när man sitter och myser på balkongen under en filt... Den passar också perfekt hela hösten, vintern och ja, egentligen hela året."

"Det är en av mina absoluta favoritparfymer!"

"Den börjar med en läppstiftsaktig iris och ambrette och övergår sen sakta men säkert mot en väldigt vaniljliknande iris med träig bakgrund som sitter kvar på min hud tills jag tvättar bort den. Fantastisk hållbarhet! Jag älskar varenda sekund av den här doften och använder den både dag som kväll, sommar som vinter och njuter hela tiden."

Doftnoter: Lavendel, iris, ambrette, päron, vetiver och cederträ.

Här är de tidigare inläggen i Februariutmaningen:
Info om utmaningen och alla 29 teman
Dag 1 av 29: Den äldsta flaskan i samlingen
Dag 2 av 29: Den nyaste flaskan i samlingen
Dag 3 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn
Dag 4 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn
Dag 5 av 29: En doft som du tycker är romantisk
Dag 6 av 29: En doft som du tycker är sexig
Dag 7 av 29: En doft som du tycker är mysig
Dag 8 av 29: En doft som du tycker är glad
Dag 9 av 29: En doft som du använder alldeles för sällan
Dag 10 av 29: En doft som du använder väldigt ofta
Dag 11 av 29: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut
Dag 12 av 29: Den snyggaste flaskan i din samling

Inga kommentarer: