måndag 22 februari 2016

Februariutmaningen dag 22 av 29


Idag fick jag beslutsångest deluxe när temat är "En doft med en doftnot du älskar". Jag tänkte först att jag skulle välja ros eller vetiver, sen tänkte jag att sandelträ och läder är ju också två helt underbara doftnoter. Sen kom jag på fler och fler som jag ville välja och till slut lyckades jag bestämma mig för rabarber när jag såg kartongen till Brit Red från Burberry och jag tänkte på dess fantastiska doft av rabarberpaj.

Doften känns verkligen som en rabarberpaj med smuldeg och en massa vaniljsås och jag trivs så bra i den. Tyvärr så var den en special edition och är nu fruktansvärt svår att få tag på (jag vet att jag har bloggat om många parfymer som är svåra att få tag på i den här utmaningen, men de har ju passat så bra in på de olika dagarnas teman). Jag har bloggat om den här doften förut, så om ni vill läsa en mer utförlig recension av hur den doftar så kan ni klicka här.

Doftnoter: Jasmin, rabarber, mandarin, ingefära, ros, patchouli, benzoin och vanilj.

Här är de tidigare inläggen i Februariutmaningen:
Info om utmaningen och alla 29 teman
Dag 1 av 29: Den äldsta flaskan i samlingen
Dag 2 av 29: Den nyaste flaskan i samlingen
Dag 3 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn
Dag 4 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn
Dag 5 av 29: En doft som du tycker är romantisk
Dag 6 av 29: En doft som du tycker är sexig
Dag 7 av 29: En doft som du tycker är mysig
Dag 8 av 29: En doft som du tycker är glad
Dag 9 av 29: En doft som du använder alldeles för sällan
Dag 10 av 29: En doft som du använder väldigt ofta
Dag 11 av 29: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut
Dag 12 av 29: Den snyggaste flaskan i din samling

Inga kommentarer: