lördag 27 februari 2016

Februariutmaningen dag 26 av 29


Nu är jag lite sen med det här inlägget eftersom klockan har hunnit bli över tolv, men här kommer mitt inlägg på temat "En bra doft när man går på bio".

När jag går på bio så har jag inte någon speciell typ av doft som jag föredrar. Det jag går på är att välja en doft som inte är för tung eller doftar för starkt, eftersom jag inte vill störa de andra i salongen. Men en doft som jag tyckte passar väldigt bra är den väldigt populära La Nuit de l'Homme från Yves Saint Laurent.

La Nuit de l'Homme har en fantastisk kardemummadoft som är mixad med bl.a. lavendel, cederträ och kummin. Resultatet är en underbart träig och kryddig doft som lutar lite åt det mjuka hållet samtidigt som kardemumman har huvudrollen. Jag har hört att doften har blivit omformulerad sedan jag skaffade den här flaskan och jag har inte doftat på den nya formuleringen, så jag kan tyvärr inte säga hur stor skillnad det är på dem. Men den här versionen som jag har är i alla fall väldigt fin!

Doftnoter: Kardemumma, bergamott, cederträ, lavendel, vetiver och kummin.

Här är de tidigare inläggen i Februariutmaningen:
Info om utmaningen och alla 29 teman
Dag 1 av 29: Den äldsta flaskan i samlingen
Dag 2 av 29: Den nyaste flaskan i samlingen
Dag 3 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt förnamn
Dag 4 av 29: En doft där namnet på parfymhuset eller doften börjar på samma bokstav som ditt efternamn
Dag 5 av 29: En doft som du tycker är romantisk
Dag 6 av 29: En doft som du tycker är sexig
Dag 7 av 29: En doft som du tycker är mysig
Dag 8 av 29: En doft som du tycker är glad
Dag 9 av 29: En doft som du använder alldeles för sällan
Dag 10 av 29: En doft som du använder väldigt ofta
Dag 11 av 29: En doft som du har en back-up av (eller skulle kunna köpa en extraflaska av) ifall din nuvarande tar slut
Dag 12 av 29: Den snyggaste flaskan i din samling

Inga kommentarer: