söndag 24 april 2016

Heldag med Adam Lambert & Mukhallat

Igår gick jag och Steffi på Adam Lamberts The Original High Tour i Stockholm och vi började dagen med att köa i 11,5 timmar för att få riktigt bra platser nära scenen (och det var det värt). Vi träffade underbart trevliga personer som vi spenderade hela dagen ihop med i kön och det var hur kul som helst!

Så eftersom vi var borta heeeela dagen behövde jag en doft som jag visste att den skulle hålla så länge. Det blev den härligt glada Mukhallat från Montale med sin fina mix av bland annat jordgubbar, vanilj och mandel. Mukhallat var verkligen perfekt för en heldag med köande och sen en fantastisk konsert eftersom den både sitter kvar hela dagen och att den även avger ett litet doftmoln så man känner den hela tiden. Den doftar mysigt, glatt och lite mumsigt och eftersom hela dagen både var rolig, härlig och mysig så var det ju en perfekt kombination!

Här kommer en bild på mig när vi satte oss och började köa klockan 7 på morgonen och myste under filtar i den strålande solen (då var det bara en person där, så vi var först i kön) och några bilder från konserten.

Inga kommentarer: