torsdag 12 maj 2016

10 år sedan vi förlovade oss


Idag är det 10 år sedan jag och Mattias förlovade oss och då tänkte jag att jag skulle matcha parfymen med rosorna i blombuketten jag gav honom. Så idag plockade jag fram min mest naturtrogna rosdoft, Rose Absolue från Annick Goutal.

Doftnoterna består av sex olika rosor (Rose de Mai, Damask Rose, Turkish Rose, Egyptian Rose, Moroccan Rose & Bulgarian Rose) och tillsammans bildar de den mest väldoftande buketten man kan tänka sig. Den börjar med en väldigt ren rosdoft som i mitt huvud känns vit eller ljusrosa och precis utslagen från de lite lätt grönaktiga knopparna. Senare övergår den till att bli lite sötare... Inte godissöt, utan en mer söt rosdoft som då känns lite rödare.

(Beskrivningen här ovanför kopierade jag från ett av mina tidigare blogginlägg där jag har skrivit om Rose Absolue och det inlägget kan ni hitta här om ni vill läsa hela inlägget.)

Inga kommentarer: