fredag 6 maj 2016

Une Nuit a Bali


Här kommer ett kort inlägg, för jag vill bara visa upp detta fina sample set som jag fick från Une Nuit a Bali. Jag har aldrig testat något från dem förut men för ett tag sedan såg jag videon här nedanför från Just Gil på Youtube där hon recenserar deras doft Mr. Vetiver. Den videon gjorde mig så otroligt nyfiken så jag mailade Une Nuit a Bali och presenterade mig, sa att deras parfymer verkar väldigt intressanta och så sa jag att jag bloggar om parfymer och att jag har en Youtubekanal. Då var de så snälla att de skickade ett sample set till mig med deras dofter. Jag fick det precis med posten och än så länge har jag bara hunnit spraya på mig två av dem (Mr. Vetiver och Suma Oriental) och mitt första intryck av dem är att de är helt fantastiska och att de har väldigt hög kvalitet!

När jag har testat alla fyra dofterna ordentligt tänkte jag att jag ska göra en videorecension av dem, så den kommer dyka upp på min ena Youtubekanal och här i bloggen om ett tag när jag har hunnit bekanta mig med dofterna ordentligt.

Här kommer videon från Just Gil som jag nämnde.

Inga kommentarer: