fredag 1 juli 2016

Fantastiskt kundbemötande


Något jag verkligen älskar är butiker som skickar med prover på andra parfymer när man köper något. Tyvärr är det många som inte skickar med någonting extra, så när jag väl får något prov så blir jag glad. Sen när jag hittar en butik som den jag kommer skriva om nu så blir jag verkligen överlycklig. Jag kommer definitivt beställa från dem fler gånger!

Jag beställde två parfymer (Habit Rouge Dress Code och Cuir Beluga. Båda från Guerlain.) och fick hela 27 samples och miniflaskor på köpet... Med ungefär 80 ml parfym om man räknar ihop dem! Så nu har jag väldigt många nya dofter att testa eftersom jag bara hade testat två av dem förut.

Butiken som jag gjorde beställningen från heter Place Vendôme och ligger i Belgien. De har ingen webshop eller lista på vilka parfymer de har, men på deras sida kan man se några av de märkena de har och om man vill göra en beställning eller fråga om de har vissa parfymer så är det bara att maila dem eller skriva via deras formulär på hemsidan. De är väldigt trevliga att maila med, de levererade parfymerna väldigt snabbt och så är de, som sagt, väldigt generösa med prover.

Nu låter det ju som att jag har blivit sponsrad för att skriva det här inlägget, men det vill jag bara förtydliga att jag inte har blivit. Jag kände bara att en butik som har så här bra kundbemötande verkligen förtjänar att få så mycket uppmärksamhet som möjligt.

Slutligen, för de som är lite extra nyfikna, kommer här en lista på alla de proverna jag fick på köpet:
- Cartier - Oud & Oud
- Cartier - Oud & Rose
- Cartier - Oud & Musc
- Cartier - Oud & Santal
- Chanel - Gardénia
- Chanel - Jersey
- Chanel - Misia
- Guerlain - La Petite Robe Noire Intense
- Thierry Mugler - Oriental Express
- Thierry Mugler - Cuir Impertinent
- Thierry Mugler - Chyprissime
- Thierry Mugler - Fougere Furieuse
- Cartier - III L'Heure Vertueuse
- Cartier - IV L'Heure Fougueuse
- Cartier - VII L'Heure Defendue
- Cartier - VIII L'Heure Diaphane
- Cartier - X L'Heure Folle
- Cartier - XI L'Heure Perdue
- Cartier - XIII La Treizieme Heure
- Guerlain - Angélique Noire
- Guerlain - Nuit d'Amour
- Guerlain - Mon Précieux Nectar
- Caron - Pour un Homme de Caron
- Amouage - Myths Man
- Amouage - Myths Woman
- Guerlain - Santal Royal
- Guerlain - Ambre Éternel


Inga kommentarer: