torsdag 29 september 2016

Versace - Dylan Blue
Den här veckan släpps den nya herrdoften från Versace i butikerna. Dylan Blue kommer i samma typ av flaska som Oud Noir, men den här gången har flaskan en otroligt vacker blå färg och även förpackningen tycker jag är riktigt snygg med sina gulddetaljer.

När det kommer till doften så är det inget banbrytande eller att den kommer med något nytt och spännande. Den påminner nämligen ganska mycket om Sauvage från Dior och jag har för mig att Bleu de Chanel från Chanel också har en liknande doft.

Det är en väldigt lättomtyckt doft och jag tror att de flesta kommer gilla den. Ett säkert kort helt enkelt. Jag tycker att den doftar väldigt gott och jag trivs riktigt bra i den här doften. De första minuterna är den väldigt akvatisk och det är den delen av doften som jag tycker minst om, men efter det blir den så mycket bättre och jag känner då mycket grapefrukt och ambroxan. Den sitter kvar hela dagen på min hud och det är ju en stor bonus!

Så jag tror att den här doften kommer bli populär och det har jag ingenting emot, med tanke på att den faktiskt doftar väldigt gott.

Rekommenderade butikspriser:
- Edt 100 ml, 765:-
- Edt 50 ml, 575:-
- Edt 30 ml, 455:-
- After Shave Splash 100 ml, 515:-
- After Shave Balm 100 ml, 395:-
- Shower gel, 250 ml, 275:-
- Deo stick 75 g, 275:-

Inga kommentarer: