lördag 22 oktober 2016

Clean - White Vetiver


Nästa vecka (v.43) släpper Clean två nya dofter som heter White Vetiver och Black Leather. Jag hade turen att få hem en flaska av White Vetiver i ett pressutskick för några veckor sedan och det gjorde mig verkligen jätteglad, eftersom vetiver är en av mina favoritdoftnoter.

White Vetiver överraskade mig direkt när jag sprayade på mig den. Jag hade förväntat mig en väldigt ren, mjuk och snäll doft eftersom den kommer från Clean, som är kända för att göra rena och "nytvättade" dofter. Men White Vetiver bjuder direkt på en torr, ganska mörk och lite rökig vetiverdoft som känns riktigt exklusiv och sexig. När den sen har fått sitta på huden ett tag så blir den lite mjukare och efter ett par timmar börjar den kännas mer som en typisk Cleandoft då den blir snällare, mjukare, lugnande och väldigt mysig.

White Vetiver är helt klart min favorit av de dofterna jag har testat från Clean och jag är nu väldigt nyfiken på att testa även Black Leather. (Läder är också en av mina favoritnoter.)

Rekommenderade butikspriser för Clean - White Vetiver:
- EdT, 100 ml: 730:-
- Deostick, 75 g: 235:-

(Om någon undrar vad det är för torrt gräs jag har lagt runt flaskan och förpackningen på min bild så är det vetiver.)

Inga kommentarer: