onsdag 11 januari 2017

365-2017 Nr 11/365 White Vetiver

White Vetiver från Clean överraskade mig direkt när jag sprayade på mig den. Jag hade förväntat mig att det skulle vara en ren, mjuk och snäll doft eftersom den kommer från Clean, som är kända för att göra rena och "nytvättade" dofter. Men den bjuder direkt på en torr, ganska mörk och lite rökig vetiverdoft som känns riktigt exklusiv och sexig. När den sen har fått sitta på huden ett tag så blir den lite mjukare och efter ett par timmar börjar den kännas lite mer som en typisk Cleandoft då den blir snällare, mjukare, lugnande och väldigt mysig. Men den skiljer sig ändå väldigt mycket från övriga dofter jag testat från Clean.

White Vetiver är helt klart min favorit av de dofterna jag har testat från Clean och om man är en av de som har svårt för deras "nytvättade" dofter som t.ex Warm Cotton, Fresh Laundry och Cotton T-Shirt så tycker jag att man ändå ska ge den här en chans... Om man gillar doften av vetiver förstås.

Jag älskar vetiver och har väldigt många olika vetiverdominanta parfymer. Den här påminner faktiskt inte om någon av de andra jag har och jag är väldigt glad och tacksam över att jag fick den här i ett pressutskick innan den lanserades.

Inga kommentarer: