söndag 1 januari 2017

365-2017 Nr 1/365 Ginepro di Sardegna


Gott nytt år och välkomna till det första inlägget i min utmaning, som jag i fortsättningen kommer kalla 365-2017, där jag i år ska använda 365 olika dofter och blogga om allihop. Alltså en ny doft varje dag under hela 2017.

Idag var jag sugen på något fräscht, men som inte är för somrigt och citrusaktigt. Då föll valet på Ginepro di Sardegna från Acqua di Parma.

Ginepro di Sardegna är en doft som jag tycker väldigt mycket om. Den känns både trygg och spännande, fräsch och kryddig, lättomtyckt och annorlunda. Den har både sin fräschhet från bergamott samtidigt som den har mycket enbär och kryddor som gör den kryddig och väldigt annorluna. Den har även cypress och salvia som ger den en lite lätt grön touch.

Första gången jag testade den här doften var på avdelningen Manlig Depå på NK här i Göteborg och jag fastnade för den direkt. Det var mixen av fräschhet och kryddighet som fick mig att bli så intresserad av den och så var det nog den spännande doften av enbär som fick mig på fall tror jag.

Det här är en doft som jag använder ganska mycket på sommaren, men den passar riktigt bra året runt tycker jag.

Inga kommentarer: