söndag 15 januari 2017

365-2017 Nr 15/365 Power

Power från Kenzo är en doft som är väldigt annorlunda jämfört med de flesta andra dofterna man hittar på herrhyllan i butikerna. Jag jobbade i en parfymbutik för några år sedan och då upptäckte jag parfymerna från Kenzo. Då var jag väldigt ny i doftvärlden och kunde ingenting om Kenzo och hade bara doftat på någon enstaka doft från dem. Jag testade allihop och blev direkt väldigt intresserad av Power. Jag började använda den ganska ofta när jag jobbade och bestämde mig för att jag skulle se om jag kunde lyckas sälja den till så många killar och män som möjligt. Det är en väldigt speciell parfym som är blommig samtidigt som den har en skarp doft av koriander och värme från labdanum. Jag trodde att det skulle bli svårt att få killar intresserade av den eftersom den är så pass speciell och annorlunda jämfört med alla populära storsäljare (som de flesta brukade köpa). Men till min stora förvåning så älskade nästan alla den. Jag sprayade den på teststickorna, berättade att det var en av mina favoriter och att den sitter kvar på huden hela dagen på mig... Och nästan alla blev intresserade av den.

Det var några som sa att de tyckte att den var alldeles för stark eller för blommig, tjejig eller rent utav äcklig. Men de flesta älskade den och det gjorde mig väldigt glad, för den är verkligen fantastisk!

Sen hade vi en säljtävling på jobbet där vi skulle sälja dofter från Kenzo och då lyckades jag vinna en valfri flaska från dem och självklart valde jag Power.

Doften börjar väldigt maffigt och utstickande med mycket koriander, blommor och citrus innan den övergår till mer labdanum och blommor. Jag älskar varje sekund av denna fantastiska doft som sitter kvar från det att jag sprayar på den tills jag duschar bort den på kvällen eller morgonen efter.

(Vad svårt det är att fota en silverfärgad flaska där hela flaskan är som en spegel... Haha...)

Inga kommentarer: