torsdag 19 januari 2017

365-2017 Nr 19/365 Antiheros

Antiheros är en fantastisk och otroligt realistisk lavendeldoft från det annorlunda och alltid lika spännande märket Etat Libre d'Orange.

Etat Libre d'Orange har väldigt många dofter som är minst sagt speciella. Både vad gäller deras namn och även själva dofterna. Vad sägs om Putain des Palaces (som betyder typ Palatshoran) eller Secretions Magnifiques (Fenomenala Kroppsvätskor) som det är meningen att den ska dofta blod, svett, sperma och bröstmjölk... Eeeeehhhh, ja men just det ja. (Enligt mig doftar den väldigt metalliskt och vita blommor. Jag gillar den faktiskt. Men jag vet att många avskyr den och till och med mår fysiskt och psykiskt dåligt av den.)

Men för att då återgå till Antiheros som det här inlägget handlar om så är den inte lika annorlunda som många av deras andra dofter. Den är som sagt väldigt realistisk och doftar av den underbara lavendelns alla sidor. Både den lugnande och vackra blomdoften och även den lite skarpare gröna doften som sitter kvar på fingrarna när man har tagit i lavendel.

Jag trivs så bra i den här doften och den sitter kvar på mig hela dagen. Den är verkligen ett hett tips om man tycker om doften av lavendel.

Inga kommentarer: