måndag 2 januari 2017

365-2017 Nr 2/365 Legacy Private Edition


Legacy Private Edition från Cristiano Ronaldo är en ny doft som släpps i butikerna här i Sverige vecka 4.

Jag fick hem en flaska i ett pressutskick för ett tag sedan och om jag ska vara helt ärlig så trodde jag att det skulle vara en tråkig doft som inte säger mig någonting. Men den är mycket bättre än jag trodde att den skulle vara!

Den påminner mig om en mix av solsemester med solskyddskräm och after sun-spray blandat med en touch av den lättomtyckta doften man hittar i både Bleu de Chanel från Chanel, Sauvage från Dior och Dylan Blue från Versace. Utöver det så har den också en varm och lite lätt kryddig doft samt en del sötma och mjukhet från en massa tonkabönor, amber och lite vanilj. Den har helt enkelt lite av varje utan att ha för mycket av något. Ingen banbrytande doft eller en doft jag kan säga att jag blev helt förälskad i, men jag trivs rätt bra i den.

Sen vill jag också säga att jag gillar flaskan! Snygg blå färg och riktigt snyggt med roségulddetaljerna. Gummisidorna gör att den sitter perfekt i handen och så älskar jag att korken är magnetisk så att den klickar på plats.

Inga kommentarer: