tisdag 24 januari 2017

365-2017 Nr 24/365 Intense Cafe

Idag har jag varit på utbildning på jobbet och då tänkte jag att det passar ju perfekt att dofta kaffe då. Så jag valde Intense Cafe från Montale.

Den har en härlig doft av kaffe och blommor, så det känns som att man sitter på en fint café med stora underbara blombuketter på varje bord och dricker en kopp riktigt gott kaffe. Kaffenoten är inte så väldigt framträdande i början, för då döljer den sig bakom den tydliga doften av blommor, men efter ett tag tränger den sig igenom och det känns som att det skulle ligga kaffebönor utspridda på borden på det fina caféet. Underbar!

Ett stort plus är att den sitter kvar på min hud hela dagen (och dagen efter om jag inte duschar på kvällen) precis som de andra dofterna jag har testat från Montale.

Jag trivs så himla bra i den här doften!

Inga kommentarer: