söndag 29 januari 2017

365-2017 Nr 29/365 Homme Sport

I kväll ska jag gå på ett långt spinningpass och då vill jag inte ha någon doft på mig som är för tung, söt, kryddig eller som på något sätt kan göra det jobbigt att träna. Därför valde jag att spraya på mig den friska och fräscha Homme Sport från Dior.

Dior Homme Sport har mycket citrus och ingefära som är blandat med iris, cederträ och gröna noter. Tillsammans gör de att doften blir både frisk och fräsch samtidigt som den har en lite mjukare och lyxigare känsla över sig.

Det här är den formulan som släpptes 2012. Det finns även en tidigare version från 2008 som jag inte har testat, som jag har läst att den ska vara ännu bättre... Plus att det nu 2017 släpps en ny version av Dior Homme Sport. Den är jag sjukt nyfiken på!

Inga kommentarer: