onsdag 4 januari 2017

365-2017 Nr 4/365 Cherry Musk


Cherry Musk från Ramon Monegal är en doft som jag tycker att det känns som att den har två personligheter. Det är en doft som jag faktiskt inte riktigt vet vad jag tycker om. Ibland fullkomligt älskar jag den och andra gånger tycker jag att den är fööör myskig och lite plastig.

Doftnoterna är körsbär, mysk, vit mysk, jordgubbar, terosor och ekmossa. De som känns mest är mysk och körsbär med lite jordgubbsdoft i bakgrunden. Kanske lite ros också.

Första gången jag använde den tyckte jag att den var jättehäftig och annorlunda. Jag tyckte att den doftade fantastiskt och jag var så glad att jag hade köpt den. Vissa andra gånger tycker jag att den känns plastig, syntetisk och luktsuddiaktig. Det är lite som att den är en person med två personligheter, där den ena är mysig, snäll, rolig och spännande medan den andra är läskig, elak, falsk, lite smått obehaglig och har ett påklistrat leende på läpparna.

I natt har jag sovit på jobbet för att jag började så tidigt i morse att bussarna inte hunnit börja gå än, så jag sprayade på mig parfymen redan igår kväll innan jag gick hemifrån. Så tänkte jag att jag tar den här ikväll, så om det är en sån gång som jag inte gillar den så hinner den ju lugna ned sig medan jag sover, så är den lugnare när jag ska jobba och så kan jag nog sälja den sen... Men den här gången är en av de gångerna som jag verkligen tycker om den... Så den får nog bo kvar hos mig ett tag till... Den är ju trots allt en av de mer spännande och intressanta dofterna jag har eftersom jag tycker så olika om den varje gång jag använder den.

Det skulle vara väldigt kul att höra om några fler har testat den och vad ni tycker om den i så fall!

Inga kommentarer: