fredag 6 januari 2017

365-2017 Nr 6/365 Toy

Det här är helt klart den mest annorlunda flaskan jag äger! Jag köpte den faktiskt bara för flaskans skull och hade förväntat mig att doften skulle vara riktigt dålig, men jag blev väldigt glatt överraskad när jag testade den!

Man kanske kan tycka att det är lite brutalt att man ska dra huvudet av nallen för att spraya parfymen, men jag älskar den här flaskan! Så rolig, söt och annorlunda.

Toy från Moschino börjar med en frisk doft av citrus och övergår sen väldigt snabbt till en lättomtyckt mix av lavendel, enbär och en lätt träighet. Senare övergår den mer och mer mot en vaniljig, träig och blommig doft med lavendel, viol och en sötaktig blomdoft som jag gissar kommer från havtorn. (Jag vet inte hur havtornsblommor doftar.)

Direkt när jag kom in i köket efter jag sprayat på mig den i morse så kommenterade både mamma och pappa att jag doftade väldigt gott. Men min farbror tyckte inte om den i början. Senare när den mjuknat till sig så tyckte han däremot att den doftade gott.

Det är inte någon häftig eller annorlunda doft, men den är väldigt fin och lättomtyckt. När den kommer till sin mjuka, varma och mysiga drydown med trä, vanilj och blommor så tycker jag väldigt mycket om den! Så mysig och fin!

Så det är inte bara en rolig flaska, det är en riktigt bra doft också. Två tummar upp från mig!

Inga kommentarer: