torsdag 9 februari 2017

365-2017 Nr 39/365 Interlude Man

Interlude Man från Amouage är en av de senaste parfymerna jag har köpt och jag har velat ha den väldigt länge!

Klockan är över tolv på natten, så jag är lite sen med det här inlägget. Men jag har haft en fantastiskt bra dag och kväll med min bästa vän Jessica och har inte haft tid eller möjlighet att skriva den här recensionen tidigare.

Interlude Man är en väldigt extrem och bombastisk doft som doftar mycket rökelse, trä och en massa andra mörka, maffiga noter som tillsammans ger en riktigt bombastisk doft som man bara behöver ett litet lätt spray av. Jag tog idag två små, väldigt lätta spray och jag har haft ett stooort doftmoln runtom mig. Men jag älskar doften och Jessica gör också det, så det har varit toppen! Jessica hälsar att hon tycker att den doftar träbåt (som hon älskar!).

Den här doften är som sagt väldigt extrem, men jag älskar den av hela mitt hjärta! Så sjukt sexig doft!

Inga kommentarer: