söndag 12 februari 2017

365-2017 Nr 43/365 Dear John

Dear John från Lush doftar väldigt mysigt och nästan lite julaktigt. Det är mycket kryddnejlika och lime i början. Kryddnejlikan är väldigt potent och ganska torr medan limedoften är uppfriskande och lite åt det beska hållet. Första gången jag använde den här doften tyckte jag att den skarpa och torra kryddnejlikan inte riktigt kändes som my cup of tea så att säga, men efter en liten stund blev den lenare och verkligen superhärlig! Doften blev också mer träig och en mjuk vetiverdoft tittade fram bland de andra dofterna tillsammans med lite kaffepulver.

Nu tycker jag riktigt mycket om den från början till slut och den sitter verkligen hela dagen på mig. Den påminner mig också lite om pepparkaka... Mjuk pepparkaka... Jag älskar mjuk pepparkaka!

Inga kommentarer: