tisdag 14 februari 2017

365-2017 Nr 45/365 Chocolate Greedy

Idag är det ju Alla hjärtans dag och då tänkte jag att jag vill dofta rosor eller choklad... Eftersom jag doftade rosor igår så valde jag att dofta som en syndigt chokladig kladdkakemuffin idag.

Det är en fantastisk doft som i början doftar otroligt mycket choklad som känns som en nybakad, kladdig, mumsig kladdkakemuffin. Helt otrolig! Tillsammans med den tjocka, härliga chokladdoften känner jag en svag hint av frukt... Efter ett tag övergår doften mer och mer till vanilj med en liten hint av choklad vilket också är helt fantastiskt. Hållbarheten på huden är helt otrolig. På min hud sitter doften kvar i över ett dygn även fast jag har duschat. Sen efter 2 dygn när jag har duschat 2 gånger känner jag fortfarande lite av vaniljdoften på huden.

Inga kommentarer: