fredag 17 februari 2017

365-2017 Nr 48/365 Rose Flash

Rose Flash från Tauerville är en riktigt tjock och syltig rosdoft med lite träighet och en fyllighet från hartser. Den doftar verkligen som att den vore tjock som sirap eller sylt och det ger rosen en väldigt sexig känsla.

Jag gick runt och njöt hela morgonen på jobbet i mitt lilla doftmoln och nu har jag sprayat på mig den maffiga doften igen efter att ha varit på gymmet.

Andy Tauer har under sitt märke Tauerville lanserat ett gäng dofter med kompositioner som kretsar kring en doftnot per parfym. Dels är det den här med ros, sen finns det andra med vanilj, rökelse, fruitchouli (en mix av frukt och patchouli), amber och tuberos. Jag har allihop utom tuberos och den ska jag köpa så fort jag får chansen. Jag är riktigt imponerad av hur spännande de här dofterna är trots att de bara kretsar kring en not.

Inga kommentarer: