lördag 18 februari 2017

365-2017 Nr 49/365 Brit Summer for Men

Brit Summer for Men från Burberry är en sommarutgåva som bara tillverkades en gång 2012. Direkt när jag testade den för första gången så blev jag förälskad i den. Då jobbade jag i parfymavdelningen på Åhléns och vi hade den på rea, så då passade jag på att använda min personalrabatt och fick den väldigt billigt. Sen tyckte jag om den mer och mer för varje gång jag använde den, så då klickade jag hem en flaska från internet också för att jag var rädd att min flaska skulle ta slut eftersom jag använde den så ofta. Så det här är den enda doften jag har två flaskor av.

Nu har jag väldigt många fler parfymer att välja mellan än vad jag hade då, så nu blir det tyvärr inte av att jag använder den lika ofta längre. Därför känns extraflaskan ganska onödig nu, men samtidigt är det skönt att veta att jag har en extra ifall den nuvarande skulle gå sönder.

Burberry Brit Summer for Men har en doft som både är frisk och fräsch samtidigt som den har en spännande mix av trä, vetiver och patchouli som gör den lite mörkare och ger den en känsla av kryddighet. Jag känner dessutom en ganska tydlig doft av ros. Hållbarheten på huden är fenomenal och den sitter kvar hela dagen på mig.

Inga kommentarer: