söndag 19 februari 2017

365-2017 Nr 50/365 Fahrenheit Parfum

Fahrenheit Parfum från Dior har en fantastisk violdoft som påminner om de där violtablettaskarna, blandat med en sexig doft av läder (eller mocka, som det står i notlistan) och vanilj som ger doften en fin mjukhet. Den är riktigt sexig och mysig på samma gång tycker jag. Jag brukar ha den på jobbet när jag jobbar långa pass eftersom jag dels trivs väldigt bra i den och även för att den sitter kvar hela dagen på mig och jag hela tiden känner doftpuffar komma upp ur skjortkragen.

Jag tycker att den här Parfum-varianten är väldigt mycket mer lättburen än originalet som är en eau de toilette. I originalet från 1988 hittar man bland annat läder istället för mocka och läderdoften är väldigt kraftig och utstickande. Originalet har jag bara ett litet doftprov av och jag föredrar den här nyare Fahrenheit Parfum dels eftersom den är mer lättburen och så älskar jag vaniljen och den tydliga violdoften som jag tycker gör doften så underbar.

Inga kommentarer: