onsdag 22 februari 2017

365-2017 Nr 53/365 Very Irrésistible Fresh Attitude

Very Irrésistible Fresh Attitude från Givenchy är väldigt fräsch och somrig, fast ändå ganska annorlunda. Det första jag känner när jag sprayar på mig den är att den doftar mynta, citrus, fräscht och glatt. Jag känner även något lite beskt och utstickande, men det fräscha dominerar. Sen efter en stund har den rätt mycket grapefrukt, lite trä, lite basilika och en liten touch av en väldigt, väldigt snäll och mjuk lavendel.

Myntan känns faktiskt lite tandkrämsaktig och hur konstigt det än låter så gillar jag det! Det passar in riktigt bra med de andra noterna. Det doftar inte som att man smörjt in sig med tandkräm, men det är en liten frisk tandkrämstouch i den.

Den innehåller även kaffe, men det kan jag inte ens känna något spår av.

Den här ska jag se till att plocka fram lite oftare i sommar.

Inga kommentarer: