tisdag 28 februari 2017

365-2017 Nr 59/365 Fruitchouli Flash

Fruitchouli Flash från Tauerville är nog faktiskt min favorit av de Tauervilledofterna jag har (Rose Flash, Incense Flash, Amber Flash, Vanilla Flash och Fruitchouli Flash. Jag saknar bara Tuberose Flash.) Jag tycker om allihop, men om jag ska välja en favorit så blir det nog den här tror jag.

Den har en fruktig del med aprikoser och persikor, en blommig del med rosor och vita blommor och en bas av patchouli och mysk. Allt är väldigt välblandat och passar perfekt ihop och de dofterna som jag tycker framträder mest är frukterna och patchoulin. Väldigt passande med tanke på namnet Fruitchouli.

Patchoulin är väldigt snäll och inte alls så smutsig som patchouli ofta brukar vara. Det gör att hela doften blir väldigt vacker och den får mig verkligen att njuta.

Inga kommentarer: