onsdag 1 mars 2017

365-2017 Nr 60/365 Happy. For Men

Happy. For Men från Clinique är en doft som jag förälskade mig i för några år sedan när jag jobbade i parfymavdelningen på Åhléns. Så jag önskade mig den i julklapp det året och blev jätteglad när jag fick den av mamma och pappa.

Doften består till stor del av mandarin, men har också en del andra citrusfrukter, blommor och havsnoter som gör att den känns lite mjukare och lutar lite, lite åt det sötare hållet. Jag brukar ha lite svårt för akvatiska dofter med vatten/havsnoter, men i Happy tycker jag faktiskt att den akvatiska delen, tillsammans med en väldigt snäll myskdoft, lyfter upp mandarinen på ett riktigt bra sätt och ger den en härlig bakgrund som även ger doften lite mer oumpf eller vad man ska säga.

Sen måste jag också säga att jag tycker att namnet Happy passar perfekt eftersom jag faktiskt blir glad av doften.

Inga kommentarer: