fredag 3 mars 2017

365-2017 Nr 62/365 Rose Oud

Rose Oud från Yves Rocher...

Det första jag möts av är en torr och kryddig spiskummin som är en perfekt partner till en tjock, fyllig och nästan syltig rosdoft. Doften av spiskummin är så spännande och annorlunda. Jag älskar att den är så framträdande!

Efter ett tag dyker det upp en mjuk och varm amberliknande doft av labdanum som får doften att övergå från sexig till mysig.

Jag kan inte påstå att jag känner någon oud i den här doften. Det finns en mörk doft i den som jag antar ska föreställa oud, men jag skulle inte kalla det här för en ouddoft. Ett mer passande namn hade varit Rose Cumin tycker jag. Det är verkligen mixen av den spännande spiskumminsdoften och den fylliga rosen som gör den här doften så fantastisk!

Den här doften är så sexig och jag tycker faktiskt att det är den bästa doften av de jag har testat från Yves Rocher.

1 kommentar:

Ulrika sa...

Jag håller med dig! Fantastiskt bra för sitt pris.