lördag 4 mars 2017

365-2017 Nr 63/365 Inverse for Men

Inverse for Men från Kylie Minogue är nog faktiskt den doften jag har fått mest komplimanger för av alla mina dofter. Vi är ju väldigt dåliga på att ge komplimanger för parfymer här i Sverige, så det blir extra kul när man väl får en.

Doften börjar kryddigt med en massa muskotnöt och så har den även en blommighet från heliotrop och lavendel, värme och sötma från kanel, tonkabönor och amber, en sexig smutsighet från patchouli och en touch av bl.a svartpeppar och stjärnanis som ger doften lite sting. Det är väldigt mycket som pågår i den här doften och jag älskar det! Det här är helt klart min favorit bland alla kändisdofter och det är den inte för att den är från min idol Kylie... Det är den för doftens skull... Det är så otroligt synd att den inte tillverkas längre! Det här är min tredje flaska tror jag.

Som ni ser så har flaskan två sidor och jag läste på Kylies hemsida, när doften lanserades 2009, att det ska representera de olika kontrasterna män har. Den svart-vita sidan representerar mannens starka, manliga sida och den svart-lila sidan med glitter i texten representerar manlig glamour.

Inga kommentarer: