fredag 10 mars 2017

365-2017 Nr 69/365 Joyeuse Tubéreuse

Joyeuse Tubéreuse från Guerlain är den senaste doften i deras lyxiga serie L'Art et la Matiere.

Doften börjar med en grön och somrig känsla och den påminner mig om gröna löv som är fuktiga och täckta av regndroppar. Efter en liten stund träder den blommiga delen fram med en väldigt snäll tuberos. Tuberos kan ha en tendens att vara vara väldigt maffig och tjock/krämig/köttig/smöraktig eller hur man nu vill beskriva det. Men här i Joyeuse Tubéreuse är den väldigt mycket mjukare. Jag känner även en del vanilj som smälter ihop med tuberosdoften.

När den sen har suttit ett tag på huden så blir tuberosen lite mer krämig och smöraktig, men den är fortarande ganska lätt och väldigt mjuk. I basnoterna hittar vi även sandelträ som bidrar med sin mjuka, fina doft.

Det har var ett väldigt lyckat blindköp som jag är väldigt glad att jag gjorde! Jag tror att den här kommer vara helt fantastisk under våren och sommaren (resten av året också, men jag tror att den kommer vara extra fantastisk under våren/sommaren).

Inga kommentarer: