torsdag 16 mars 2017

365-2017 Nr 75/365 Panorama

Panorama från Olfactive Studio överraskade mig direkt med en väldigt ovanlig grön doft. Den innehåller väldigt många gröna noter (wasabi, violblad, fikonblad, galbanum, gräs, gran och patchouli) och jag tror att det är wasabi, fikonblad, gräs och gran som sticker ut mest. Det är något i doften som är lite torrt, mörkt och smutsigt och det är nog en mix av patchoulin och någon av de andra noterna tror jag. Jag älskar att den här doften är så annorlunda!

Förutom alla gröna noter så innehåller den även bergamott, citron, mysk, vanilj, tonkabönor, myrra och labdanum. Av de noterna känner jag en citrusdoft från bergamott och citron i början av doften. Resten är mest där som något mjukt i bakgrunden av allt det gröna.

Sen när den har suttit på huden ett tag blir den mjukare och lugnare men den har fortfarande den där spännande och annorlunda doften, fast på ett mysigare och mindre utstickande sätt än i början.

Dofterna från Olfactive Studio är framtagna i samarbeten med konstfotografer. Så varje doft är inspirerad av ett fotografi, som man får med i förpackningen. Den här doften är inspirerad av fotot ni ser på bilden.

Panorama hoppade direkt in bland mina favoritdofter och jag är så glad att jag fick den i ett pressutskick! Tusen, tusen tack!

Anledningen till att jag fick den i ett press-kit är för att Olfactive Studios dofter nu finns på Åhléns. Så om ni vill testa den här doften kan ni hitta den där.


Inga kommentarer: