måndag 20 mars 2017

365-2017 Nr 79/365 Very Irrésistible for Men

Very Irrésistible for Men från Givenchy är en doft som de har slutat tillverka och som därför är svår att få tag på. Jag har bara haft ett litet sample av den förut och har länge velat ha en flaska för att jag minns att jag tyckte väldigt mycket om hasselnötsdoften i den.

Direkt när jag sprayade den spreds det en doft av hasselnötter och cederträ i rummet. När jag doftade på armen där jag sprayade den så kände jag även mynta och grapefrukt. I början är myntan ganska skarp och mixen av mynta och hasselnöt känns väldigt ovanlig. Men efter ett tag blandas noterna väldigt bra och tillsammans med en lätt antydan av kaffe blir det en jättefin doft som får mig att sniffa på armen hela tiden.

Jag är väldigt glad att jag nu har en flaska av den här doften.


Inga kommentarer: