lördag 25 mars 2017

365-2017 Nr 84/365 Limon Verde

Limon Verde från Guerlain är en frisk och söt doft med mycket lime, fikon och socker. Den är väldigt frisk och fräsch tack vare limen med sötma från socker och så har den lite krämighet från fikon. Det enda negativa är att den inte sitter kvar så jättelänge på mig. Efter 3-4 timmar är det inte så mycket doft kvar.

Det här är en doft som verkligen känns som sommar, sol, glädje och semester för mig. Den är så glad och fräsch!

På min förra semester när jag åkte till Gran Canaria en vecka tog jag bara med mig den här doften och använde den varje dag. Så nu förknippar jag den väldigt mycket med den resan.

En riktig toppendoft! Lite synd bara att man får spraya på den flera gånger under dagen om man vill att den ska dofta från morgon till kväll.

Inga kommentarer: