torsdag 30 mars 2017

365-2017 Nr 89/365 Shalimar, EdP

Shalimar, EdP från Guerlain är fin, stor, vacker, magisk, härlig, sexig, mjuk, porrig, oskyldig.. Ja den är lite allt möjligt på en och samma gång.

Jag minns första gången jag duttade på mig en droppe på handleden och förde den till näsan. Jag blev helt tagen av dess magiska intryck. Jag kände mig nästan gråtfärdig utan att vara gråtfärdig. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag kände mig, det var så mycket känslor som kom och jag förstod knappt att det kunde rymmas så himla många fantastiska doftintryck och känslor i en pytteliten droppe.

Allt från uppiggande citrus till romantiska blommor (utan att vara en blommig doft), upphetsande vanilj, pudriga sminkbord på Moulin Rouge och vulgärt vackra burlesque-kvinnor ryms i denna fina flaska. Den är vacker och oskyldig samtidigt som den är sexig och porrig, utan att bli vulgär eller "för mycket". Helt perfekt!

Inga kommentarer: