fredag 31 mars 2017

365-2017 Nr 90/365 Fleur du Male

Fleur du Male från Jean Paul Gaultier har en väldigt speciell doft av vita blommor och en grön örtighet. Den är helt fantastisk och väldigt utstickande jämfört med de flesta andra dofterna man hittar på herrhyllorna i vanliga parfymavdelningar.

Doften består av petitgrain (apelsinblad), neroli (apelsinblom), kamomill och basilika. Kamomill har jag inte riktigt stenkoll på hur det doftar, men det måste vara kamomill tillsammans med neroli som är mest framträdande tror jag. Nerolin känner jag definitivt, men den är väldigt annorlunda jämfört med andra nerolidofter jag har. Så jag tror att det är tack vare kamomillen. Sen har den även petitgrain och basilika som ger doften en grön och örtaktig touch bland allt det vitblommiga.

Jag blir lika förälskad i den här doften varje gång jag använder den och varje gång funderar jag på varför jag använder den så sällan... Den är ju helt fantastisk!

Sen är det ju flaskan också... Jag tycker att den här vita kroppsformade flaskan är så sjukt snygg!


Inga kommentarer: