måndag 13 mars 2017

Nyheter! Etat Libre d'Orange och Olfactive Studio


Vilket fantastiskt press-kit jag fick hemskickat idag. Tusen tack Insanto!

Anledningen att jag fick det här paketet är för att de lanserade märkena Etat Libre d'Orange och Olfactive Studio på Åhléns förrförra veckan (v. 9). Det tycker jag är en fantastisk nyhet som gör mig jätteglad!

Etat Libre d'Orange är ett otroligt spännande märke som har många annorlunda dofter. Jag hade inte förväntat mig att Åhléns skulle ta in deras dofter, men jag är helt klart väldigt glatt överraskad. En annan nyhet, som också är fantastisk, är att de nu har släppt sina dofter i små flaskor på 30 ml. Så nu måste man inte köpa så stora flaskor längre. *Tummen upp från mig* Sen att de små flaskorna har så gott som samma milliliterpris som de stora (till och med lite lägre än de stora) är ju helt otroligt bra! Det brukar ju ofta bli högre milliliterpris när man köper mindre flaskor. Men deras priser ligger på 850:- för 50 ml och 499:- för 30 ml.

Olfactive Studio har jag inte så bra koll på, men nu har jag ju en hel del dofter därifrån att testa. Det ska bli spännande! Något som jag tycker är väldigt intressant, som jag läste nu när jag kollade igenom informationshäftet de skickade med i paketet, är att dofterna är framtagna genom att konstfotografer och parfymörer har inspirerats av varandra. Så varje doft är skapad utifrån ett konstfotografi, helt utan regler eller restriktioner. Fotot ligger även med i förpackningen. Riktigt kul tycker jag! Deras priser ligger på 1250:- för 100 ml och 900:- för 50 ml.

Så nu har jag en hel del nya dofter att testa. Nice!

Det jag fick i paketet:
• Etat Libre d'Orange - Like This, 30 ml
• Etat Libre d'Orange - Discovery Set med 2 ml av varje av de 7 dofterna Dangerous Complicity, Jasmin et Cigarette, Remarkable People, Putain des Palaces, Like This, Cologne och Fat Electrician
• Olfactive Studio - Panorama, 50 ml
• Olfactive Studio - 1,2 ml samples av de 9 dofterna Autoportrait, Close Up, Flash Back, Lumiére Blanche, Ombre Indigo, Panorama, Still Life, Still Life in Rio och Chambre Noire.
1 kommentar:

Anonym sa...

Spennende! Gleder meg til framtidige recennsioner��

duft_connoisseur IG