måndag 10 april 2017

365-2017 Nr 100/365 Enchanted Forest

Dag 100! Vi är redan på dag 100 i den här utmaningen. Jag tycker att det har gått jättesnabbt! För att fira att det här är min 100:e recension i år så har jag valt en av mina absoluta favoritdofter. Den som är den mest originella doften jag kan komma att tänka på. En doft som inte påminner mig om någon annan. Enchanted Forest från The Vagabond Prince.

Det här är en doft som går igenom många olika doftstadier på mig, så den här recensionen kommer bli lite annorlunda jämfört med de andra...

Det första jag känner är doften av svartvinbärsblad och rosmarin.
                        
Efter 5-10 min känner jag doften av blad och lite svartvinbärsdoft. Här tycker jag att den börjar bli väldigt intressant.

10-15 min: Gran och kåda börjar komma fram bland de andra dofterna.

15-30 min: Nu börjar svartvinbärsdoften träda fram mer och mer samtidigt som gran och buskdoften är kvar. Det känns nu som att jag är i en granskog och plockar svarta vinbär och att en svag vind blåser genom busken så att dofterna från bladen blandas med alla andra dofter. Jag tycker om den mer och mer...

30-45 min: Gran och buskdoften börjar nu bli mildare medan svartvinbärsdoften är helt fantastisk. Nu börjar jag älska den.

60 min: Den är helt underbar. Jag kan inte sluta sniffa på handleden. Doften är så speciell. Den påminner inte om någon annan parfym som jag någonsin har doftat på. Den känns så äkta och naturlig. Det känns verkligen som att vara i en förtrollad skog fylld med svartvinbärsbuskar. Jag är kär!


Inga kommentarer: