söndag 16 april 2017

365-2017 Nr 106/365 Richwood

Richwood från Xerjoff har en lyxigt elegant blandning av en mjuk, sammetslen och krämig sandelträ mixad med patchouli, ros, svarta vinbär och vanilj. Så vacker, så exklusiv, så mysig, så härlig!

Den sitter kvar på min hud hela dagen och den känns lika lyxig och välblandad från första sekunden när jag sprayat på mig den tills jag duschar av mig den. I början är det sandelträ och patchouli som sticker ut mest och rosorna, svarta vinbären och vaniljen ligger i bakgrunden. Sen efter ett tag tränger de svarta vinbären fram lite mer och ger en spännande syrlig/fruktig touch till doften. Även rosorna blir lite tydligare efter ett tag. Slutligen de sista timmarna har även vaniljen blivit mer tydlig, men det är hela tiden den makalöst vackra och krämiga doften av sandelträ och patchouli som står i centrum.Inga kommentarer: