lördag 22 april 2017

365-2017 Nr 112/365 Freak Scarab

Freak Scarab från Illamasqua är en väldigt fruktig och blommig doft med en spännande touch.

Den innehåller bland annat en fantastisk kaprifol som har en lite mörkare doft än vad jag är van vid att kaprifoldofter har. Den har även en vitblommig doft från jasmin och neroli samt en söt blommig doft från ylang-ylang. Det är helt klart kaprifolen och de vita blommorna som har huvudrollen i den här spännande doften tillsammans med ett gäng söta, solmogna plommon. I bakgrunden tycker jag också att jag känner en lätt doft av läder. Sen finns det någon blomdoft som jag inte riktigt kan identifiera. Det kan nog kanske vara nattblommande cereus, för den blomman har jag ingen aning om hur den doftar.

Det här är som sagt en fruktig och blommig doft, men den är ändå väldigt annorlunda. Den doftar inte som någon annan doft jag kan komma att tänka på. Den har något "extra" som jag inte kan sätta fingret på vad det är... något som gör doften väldigt unik och som får mig att tycka väldigt mycket om den.
Inga kommentarer: