söndag 23 april 2017

365-2017 Nr 113/365 CK IN2U Him

CK IN2U Him från Calvin Klein är en doft som jag inte har använt på väldigt länge och faktiskt hade glömt bort hur den doftade. Men så fort jag sprayade på mig den mindes jag den direkt.

Det är en väldigt lättomtyckt och fräsch doft som i början domineras av en frisk och fräsch citron, mjuk kakao, en halvtorr grön doft av vetiver samt en lite sträv grön doft som jag antar att den ska föreställa tomatblad. Jag kan inte säga att jag känner att det doftar just tomatblad, men det är något grönt som inte är vetiverdoften och eftersom den innehåller tomatblad så måste det vara dem jag känner. Efter ett tag försvinner citrondoften och då blir den väldigt mjuk.

Det är inte en doft som sticker ut så mycket från den stora mängd av designerparfymer på herrhyllorna, men jag tycker att den känns väldigt lättomtyckt och jag trivs bra i den. Det är en härlig doft som inte är så komplicerad. Perfekt som sommardoft eller om man är ute efter en mjuk och fräsch vardagsdoft.Inga kommentarer: