tisdag 25 april 2017

365-2017 Nr 115/365 Peach

Peach från Demeter börjar fruktigt, sött, glatt, lekfullt och syntetiskt/plastigt. Jag hade hoppats på en realistisk persikodoft, men det är det tyvärr inte. Det känns mer som en doft man skulle hitta i en doftpenna.

Efter en stund blir den mer hudnära och lättare, men det positiva är att den då doftar lite mer som riktiga persikor. Den doftar fortfarande lite plastigt, men nu är den ganska fin.

Den sitter tyvärr inte kvar speciellt länge på huden, men det hade jag inte förväntat mig av en doft som består av en enda not. De här dofterna från Demeter och deras "The Library of Fragrance" är ju egentligen till för att man ska använda flera stycken samtidigt och på så sätt bygga en egen doft. Då gissar jag att de sitter lite längre på huden.

Men Peach är en rätt så rolig doft som får ett "helt ok" från mig, med tanke på det låga priset 190:- för 30 ml.

Inga kommentarer: