lördag 29 april 2017

365-2017 Nr 119/365 Cuirelle

Cuirelle från Ramon Monegal är läderaktig utan att riktigt dofta som läder. Den känns oerhört lyxig och fin och doften är mjuk och behaglig. I början när jag nyss har sprayat på mig den så doftar den ganska mycket och känns som ett doftmoln runt mig, men efter en stund blir den lite mer hudnära och släpper bara ifrån sig små doftpuffar lite då och då när jag rör mig eller blir varm. Senare under dagen blir den ännu mer hudnära, men sitter ändå kvar så att jag kan känna den. Jag kan inte säga att det är någon speciell doftnot som sticker ut och tar mer plats... Det känns faktiskt som att det är en enda doft och den känns som sagt läderaktig, fast inte läder, men ändå typ lädrig om det är någon som förstår vad jag menar? Jag tycker i alla fall att den är helt perfekt blandad och att den är ett riktigt mästerverk!Inga kommentarer: