torsdag 6 april 2017

365-2017 Nr 96/365... Delirium

Delirium från X-Ray är en vitblommig doft med en väldigt fin sötma. Den innehåller både gardenia, jasmin, tuberos och lilja, så att den är väldigt vitblommig är inte så konstigt kanske. Sen har den även en helt fantastisk pärondoft som känns riktigt saftig. Det är som att ta en tugga i ett päron som är så saftigt att det rinner ned för hakan när man biter i det.

I början är den väldigt tung och om man sprayar för mycket så kanske man kan få lite huvudvärk, men om man bara sprayar lite så är den helt fantastisk. Jag sprayade på mig två spray på halsen/bröstet innan jag tog en promenad till affären och hela vägen dit puffade det upp doftmoln från halsen. Det kändes som att jag hade en bukett vita blommor i handen och att jag gick och åt på ett saftig päron.

Efter ett tag känner jag även en lätt kryddighet från rosépeppar, en mjuk doft av sandelträ och en mysig vanilj som smyger fram bland de andra noterna och det gör doften ännu finare!

Sen kommer vi till flaskan. Jag älskar den! Ända sedan jag för första gången såg en bild på deras enkla flaskor med sina spektakulära korkar har jag velat ha en (eller allihop). Jag tycker att de är helt fantastiska!Inga kommentarer: