onsdag 3 maj 2017

365-2017 Nr 123/365 L'Homme

L'Homme från Yves Saint Laurent är en av de parfymerna jag haft ända sedan innan jag blev intresserad av parfymer och bara hade 3-4 flaskor. Då tyckte jag att det här var den vackraste och lyxigaste doften jag någonsin hade testat och jag minns hur glad jag var när jag köpte den.

Doften kretsar främst kring en väldigt fin doft av ingefära och sötma från tonkabönor tycker jag. Förutom dessa noter så har den också bl.a en lätt kryddighet, lite citrus och en lätt träig bakgrund.

Jag tycker fortfarande väldigt mycket om den här doften och är glad att jag har den i samlingen. Det här är en doft som jag oftast brukar bli sugen på på sommaren, men den fungerar helt klart lika bra året runt. En fin och mjuk doft som har det där lilla extra stinget tack vare all ingefära och den lätta kryddigheten.

Inga kommentarer: