fredag 5 maj 2017

365-2017 Nr 125/365 Darling

Darling från Kylie Minogue är den första doften hon lanserade och den kom ut 2006. Den är skapad av den välkända parfymören Thierry Wasser och är en fruktig och blommig doft.

Kylie Minogue har lanserat 11 dofter varav jag har 9 st. Anledningen att jag har köpt dem är för att hon är min stora idol och jag kände att jag därför ville ha dem. De två som jag inte har (Sweet Darling och Showtime EdP) har jag inte lyckats hitta någonstans. Men jag måste säga att jag tycker att många av dofterna håller hög klass och faktiskt är riktigt bra! En av de som jag tycker är bäst är just Darling (min absoluta favorit av hennes dofter är Inverse).

Darling är som sagt en väldigt fruktig och blommig doft där jag har svårt att peka ut speciella noter. Allting är blandat till en väldigt fin doft som känns sprudlande glad och vacker. Den består av passionsfrukt och litchi på den fruktiga sidan, freesia, lilja och boronia på den blommiga sidan och så har den även en mjuk bakgrund av sandelträ, vanilj och amber.

Riktigt fin doft som är en av de bättre kändisdofterna jag har testat och det säger jag inte för att Kylie är min idol.Inga kommentarer: