söndag 7 maj 2017

365-2017 Nr 127/365 Sunshine

Sunshine från Demeter ska enligt dem dofta som en t-shirt av bomull som har legat ute och blivit uppvärmd av solen.

Jag får upp två bilder i huvudet när jag sniffar på armen. Jag tycker att deras beskrivning är rätt så bra då den ena bilden jag får upp, i början när jag nyss har sprayat på mig doften, är att jag står och hänger upp nytvättade kläder utomhus i sommarvärmen medan en svalkande vind blåser så att tvätten fladdrar. Kläderna är tvättade med ett väldoftande sköljmedel som har en doft som är tvålig och lite åt det pudriga hållet. Den är väldigt tvålig i början.

Den andra bilden jag får upp, efter att den suttit på huden en stund, är att jag ligger och solar på en strand och att jag känner doften av en mild solkräm blandat med min solvarma hud.

Eftersom båda mina bilder har med solsken att göra så tycker jag att de har gjort ett grymt bra jobb med att göra en solskensdoft och jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om den. Jag vill nog till och med säga att jag älskar den!

Inga kommentarer: