torsdag 18 maj 2017

365-2017 Nr 138/365 Cologne

Cologne från Thierry Mugler är en väldigt fräsch nerolidoft. Den har 2 sorters apelsinblom/neroli i sig som är blandade med en härligt grön doft från apelsinblad, en fräsch men ändå lite rivig doft av bergamott och så har den mysk i basen som ger den en lite tuffare känsla.

Idag skiner solen och det är väldigt varmt ute, så då blev jag sugen på att leta fram den här lilla miniflaskan. Jag tycker att den känns väldigt ren, vacker, somrig och fräsch, med en liten touch av den lite tuffare mysken som är lite åt det smutsiga hållet utan att kännas smutsig. Men den ger doften något mer än det vackra, gröna och fräscha.

Någon gång får det nog bli ett köp av en riktig flaska, för jag tycker inte riktigt om de här små duttflaskorna. Jag vill kunna spraya på mig doften.Inga kommentarer: